Prijave za nastup u 36. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu, Divljoj ligi 2019., primaju se večeras do 20 sati u Caffe baru Giro (u sklopu Trgovačkog centra Tommy).

 

Ždrijeb će biti u petak, 19. srpnja, u 10 sati. Negdje kraj crkve svetog Vlaha, možda kraj Kneževa dvora. Uglavnom, negdje u hladu. Župan Nikola Dobroslavić zatim zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić te predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica su potvrdili dolazak, kao i olimpijski pobjednik iz Londona 2012. vaterpolist Paulo Obradović, zatim Jugov trofejni trener Vjeko Kobešćak. Doći će sigurno i netko iz Dubrovačkih ljetnih igara, još netko od sportaša… Vjeverica će doć s razglasom. Čolo bi trebao uzet mikrofon u ruke.

Tereni? Za sad Orašac, Mokošica, Danče, Porporela i Mlini. Naravno, na kraju smo u Portu (utakmica za treće mjesto i finale), i to po svemu sudeći u utorak, 20. kolovoza. Još čekamo potvrdu. Bude li tako, 1. kolo glavnog turnira tek 5. ili 6. kolovoza. Naravno, vazda ovisimo o vremenskim (ne)prilikama.