Sportska emisija TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, večeras je bila posvećena najuspješnijim sportašima i sportašicama za proteklu godinu. Tim povodom u studiju DUTV gostovali su Loren Fatović (VK JUG AO), najuspješniji sportaš te Petrunjela Pavić, najuspješnija sportašica i najuspješniji trener Mateo Semiz (Judo klub Dubrovnik 1966.).

Detaljnije o nagradama, protekloj godini i ambicijama možete pogledati klikom na LINK do 28. minute.

U trećem dijelu emisije gostovao je i dobitnik nagrade za životno djelo, Marinko Matulović koji je ukratko rezimirao svoju sportsku karijeru koja je započela s veslanjem, nastavila s nogometom, a na kraju zaključila sa stolnom tenisom u kojem je nakon 22 godine, krajem 2022., predao sve u ruke mladima, a sve zbog svog zdravstvenog stanja.

Zauvijek u sjećanju će mi ostat finalna utakmica protiv STARR-a nakon koje smo postali prvi put prvaci Hrvatske. ‘Gorila’ je mala dvorana, meč je trajao pet sati, završila je iza ponoći utakmica, imali smo strašnu momčad, prisjetio se Matulović te istaknuo životni događaj:

To je primanje nagrada za životno djelo prije nekoliko dana. Maro Kapović mi je dodijelio, ovo mi je potvrda da nisam zalutao, strašno mi znači ova nagrada, išao sam pravim putem – sportskim, bolest me odvojila od toga, odstupio sam s predsjednika, sada je sve na mladima.

Cijelu sportsku emisiju TIME OUT možete pogledati u nastavku članka.