Putujte sa prvotimcima u Split, na final four ovogodišnje Hrvatske flag football lige, koje će se održati na terenu Nk Dalmatinac, u subotu 15. lipnja.

 

Sharksi trebaju vašu podršku, trebaju atmosferu koju su imali na domaćem turniru u Gradu, gdje su sa dvije pobjede snažno započeli ovu povijesnu sezonu. Gospari su po prvi puta u završnici natjecanja na državnoj razini od svog osnutka. Bliži se i 5. rođendan Sharksa, i kako ga bolje proslaviti, nego sa navijačima i njihovom atmosferom, te mogućim plasmanom u finale i povratka s prvim medaljama i peharima u Grad.

Kompletno putovanje je besplatno, te će vam ekipa osigurati i jedan obrok, te odličan dan američkog nogometa. Polazak će biti s mosta dr. Franja Tuđmana u subotu, 15. lipnja 08:00, a povratak se očekuje isti dan u večernjim satima.

Sve što vam treba je dobra volja i glas spreman podržati naše Sharkse u polufinalnoj utakmici protiv Kočevje Wild Hogsa, te ili u finalu, ili utakmici za treće mjesto protiv pobjednika/gubitnika utakmice Osijek Cannons i domaćina Split Seawolves.

Ukoliko ste zaintersirani za ići ili imate bilo kakvih pitanja, javite se u inbox stranice, na mail info@dubrovniksharks.hr ili na br. 0915209786, stoji u pozivu Kluba američkog nogometa Dubrovnik Sharks.