U Rukometnom klubu hrvatske mladeži Dubrovnik rade ‘sto na sat’. Nakon što osvojili prvo mjesto u Prvoj rukometnoj ligi te ujedno tim uspjehom ispisali povijest dubrovačkog rukometa i plasirali se u Premijer ligu, elitni razred hrvatskog rukometa, u kancelariji RKHM Dubrovnik, iako je do početka sezone dva mjeseca pokušavaju na sve moguće načine pojačati igrački kadar.

 

Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, od iduće sezone dres Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik nositi će Marino Gabrieri, igrač Rukometnog kluba PPD Zagreb!

Mlada nada hrvatskog rukometa rođena je 08. rujna 2000., a svoje prve rukometne ‘korake’ krenuo je upravo u Dubrovniku. Posljednje četiri sezone boravio je u Zagrebu gdje je igrao za mlađe uzraste Rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb s tim da je upisao i nekoliko nastupa za prvu momčad.

Treba istaknuti da su Gospino polje napustili Josip Jurić Grgić i Sandro Zujić. Zvonimir Srna potpisao je ugovor s RK PPD Zagreb, no ostao je na posudbi u RKHM Dubrovnik.