U novom izdanju sportske emisije TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, koja će se emitirati uživo odmah nakon utakmice osmine finala SP-a u kojoj Hrvatska igra protiv Japana, teme su nogomet i vaterpolo!

Stručni komentar, nakon, nadamo se, uspjeha Vatrenih, dat će vratar NK GOŠK DUBROVNIK Dado Kristić koji je upisao više od 400 nastupa za dubrovački klub, a uz njega u studiju će gostovat i Boris Raič,  koji je u svojoj karijeri nastupao je za GOŠK Dubrovnik, NK Široki Brijeg  NK Finvest Drvar, HNK Čapljina, NK Neretva, Bucheon SK, HNK Šibenik, KF Tirana i NK Župa dubrovačka,  a trenutačno nastupa za GOŠK Dubrovnik Veteran ‘79.

Osim Raiča i Kristića, ekskluzivno uživo u sportskoj emisiji TIME OUT gostovat će Mateo Beusan, popularno Oko sokolovo, sudački ekspert koji će rezimirati suđenje na utakmici Hrvatska – Japan i općenito Svjetsko prvenstvo u Kataru!

Osim nogometa – tema je i vaterpolo!

Stižu nam prvakinje Hrvatske u vaterpolu, kadetkinje VK Jug! Ispred kluba stižu trener Siniša Zonić,  trenerica Martina Nadilo i najbolja igračica završnice PH Nina Jazvin!

Emisiju možete pratiti uživo od 20 sati u programu Dubrovačke televizije!