U splitskom Hajduku, koji na krilima Marka Livaje i ostalih igrača sanja o osvajanju titule prvaka Hrvatske, radi se na dovođenju još nekoliko zvučnih pojačanja, otkriva Tportal.

Tako je osim iskusnog napadača Nikole Kalinića, koji je pokazao veliku želju da se vrati u Hajduk i radi se na tome, vrlo blizu povratka među Bile i zadnji vezni igrač Filip Bradarić. Tako bi već ovog proljeća dva ‘kapitalca’ mogla doći ili bolje rečeno – vratiti se na Poljud.

Kako se doznaje iz krugova bliskih Bradariću počeli su razgovori da se srebrni iz Rusije 2018. sa Svjetskog prvenstva vrati u Hajduk, a upravo takav nogometaš, iskusni zadnji vezni igrač hitno treba Hajduku u borbi za trofeje.

Kada je o Bradariću riječ treba reći kako je ostavio traga u Hajduku iz kojeg je otišao u španjolsku Celtu, a nakon toga igrao je i za talijanski Cagliari gdje mu je suigrač bio Darijo Srna. Bio je kratko u Hajduku na posudbi da bi na kraju završio preko Celte i Cagliarija u dalekoj Saudijskoj Arabiji u klubu Al Alhli. Problem je što ga ugovor veže do lipnja 2023. godine, a navodno ima milijunski ugovor. To je velik problem jer bi se, u slučaju da raskine ugovor s Al Alhlijem, morao odreći velikog ugovora. Ali očito je da ‘nije u šoldima sve’…

O tome je među prvima pisala Slobodna Dalmacija, a kako doznaje Tportal iz pouzdanih izvora kontakt je već uspostavljen.

Uostalom, Kalinić i Bradarić su samo dokaz da u Hajduku zaista rade na povratku svojih bivših igrača, a o tome je po dolasku na mjesto sportskog direktora govorio i Mindaugas Nikoličius.