Na igralištu s umjetnom travom u Gospinom polju odigrana je završnica lige za početnike U-10 ŽNS. Pobjedu je odnijela potpuno zasluženo momčad Škole nogometa DU TALENT koja je na impresivan učinak zaključila regularni dio sezone! U 20 utakmica ostvarili su 20 pobjeda!

U završnici natjecanja ostvarili su još dvije pobjede te sezonu zaključili bez greške! Iz pobjedničkog sastava stiže i najbolji strijelac cijelog prvenstva, priznanje je potpuno zasluženo otišlo u ruke Maroja Koprivice koji je u 22 utakmice postigao 38 pogodaka!

Treba dodati kako je uspjeh još veći jer je potpuno identičan učinak ostvarila i kategorija U-8 koja je osim prvog mjesta imala također i najboljeg strijelca (Marino Maslać).

Nagrade najboljim momčadima i pojedincima dijelili su Ile Topuzović, član Izvršnog odbora HNS-a, Jozo Bebić, instruktor HNS-a za Dubrovačko – neretvansku županiju, Miho Arbulić, povjerenik natjecanja, a za najboljeg strijelca nagradu je uručio Kristijan Lovrić, igrač HNK Gorica, inače igrač reprezentacije Hrvatske sa šireg popisa.

Detaljnije donosimo u Dnevniku Dubrovačke televizije u utorak, 15. lipnja od 18 sati.

POLUFINALE
DU TALENT – Neretvanac 4:0
Konavle – Neretva 3:2

ZA TREĆE MJESTO
Neretva – Neretvanac 7:4

FINALE
DU TALENT – Konavle 2:0