Počeli smo sa pripremama za novu sezonu! – stoji na službenoj facebook stranici NK Croatia Gabrile gdje se još dodaje:

– Okupljene igrače su ispred uprave pozdravili predsjednik Miho Miletić i dopredsjednik Mario Mostina zaželjevši im sreću u narednoj sezoni. Obojica su istaknuli da uprava u narednoj sezoni neće postavljati 1. mjesto kao cilj, ali da smatraju da je Croatii svakako mjesto u vrhu 1. ŽNL DN.

Nakon predstavnika uprave igrače je pozdravio i trener Frane Lojić. Čestitao im je na rezultatima u protekle dvije sezone, te je istaknuo da je jako motiviran pred treću sezona jer želi svima pokazati da prijašnji rezultati nisu slučajnost. Rekao je kako je do početka prvenstva ima više nego dovoljno vremena za kvalitetne pripreme te ih je zamolio da se drže naših osnovnih postulata, a to su skromnost i poniznost jer jedino tako možemo biti neugodan i ozbiljan protivnik. Zaželio im je uspješan rad sa što manje ozljeda.

Za kraj je riječ dobio kapetan Tomislav Marinović koji je pohvalio upravu za sav odrađeni posao na travnjaku i oko njega, zahvalio se upravi u ime igrača što se uvjeti za rad i infrastruktura iz sezone u sezonu poboljšavaju te je obećao će se igrači odužiti sa kvalitetnim pristupom treninzima i utakmicama!