Frane Despotović, bivši kapetan futsal reprezentacije Hrvatske novi je trener Malonogometnog kluba Square. Despotović je rođen 25. travnja 1982. u Splitu, a svoju igračku karijeru započeo je rodnom gradu.

 

– Razlog mog dolaska u Square je entuzijazam, strast i želja za dokazivanjem u sportu kojeg volim. Square sam odabrao jer smatram da je klub, te općenito sredina koja ima ogroman potencijal, a uz to gospoda iz uprave na čelu s predsjednikom Ragužem
ukazala mi je povjerenje koje im želim uzvratiti. Nadam se da ću pomoći klubu u ostvarivanju zacrtanih ciljeva, jasan je Despotović koji će debi na klupi Square imati u Splitu u nedjelju, 01. ožujka.

– Sudbina je uplela svoje prste i poigrala se sa mnom na način da mi je dodijelila Split (“moj klub”) odmah na debiju. Bit će to emotivna utakmica za mene u svakom slučaju. Splitu želim svakako dobro te da ostane u ligi, a moja momčad će dati sve od sebe da pobijedi u svakoj utakmici bez obzira tko je na drugoj strani, zaključio je Despotović za službenu stranicu MNK Square.