Na jakom nogometnom turniru GIRLS TROPHY, u konkurenciji 22 ekipe sudjelovale su i male nogometašice Omble.

U kategoriji nogometašica U13 (2010.g. i mlađe), sudjelovali su najbolji klubovi iz 1 i 2. Hrvatske ženske nogometne lige, te najbolje ekipe i nogometne akademije iz svih krajeva Hrvatske i iz inozemstva.

Mi smo bili u skupini sa Žnk Murom koja je po organizatorovoj procjeni bila favorit za osvajanje turnira! Prvu utakmicu smo s njima odigrali 0:0. Drugu smo igrali sa Hnk Goricom i dobili 2:0, a treću u grupu smo izgubili 2:0 te zauzeli treće mjesto u skupini koje je bilo dovoljno za prolaz dalje, ali na jačeg protivnika – na prvog u grupi Žnk Istra koja je lani bila izgubila na penale u finalu turnira! – pišu iz ŽNK Ombla gdje još dodaju:

U osmini finala igrali smo protiv Istre 0:0 i nakon penala smo bili uspješniji i prošli u četvrtfinale turnira. Nažalost, u borbi za polufinale igrali smo protiv splitskog Hajduka od kojeg smo upisale minimalan poraz. Za razliku od ostalih klubova koji su imali pojačanja sa strane, igrali smo isključivo s našim, domaćim, curama te je ovaj rezultat i plasman još više vrijedan – zaključuju iz dubrovačkog kluba.