Dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku plivaču PK Jug Mariju Šurkoviću koji je proteklog vikenda u Zagrebu sudjelovao na Prvenstvu Hrvatske. Plivač dubrovačkog Juga osvojio je zlatnu medalju u seniorskoj, mlađoj seniorskoj i juniorskoj kategoriji.

U nastavku donosimo tekst čestitke:

Dragi Mario,

iskrene čestitke povodom postignuća ovog zavidnog i neizmjerno važnog rezultata u tvojoj plivačkoj i sportskoj karijeri!

Osvajanjem zlatne medalje i svojim veličanstvenim nastupom u kategoriji seniora i juniora na Prvenstvu Hrvatske pokazao si koliko se uistinu vrijedi odricati, truditi i žrtvovati kako bi ostvario uspjeh koji ide na ponos tebi, tvojoj obitelji i tvom Gradu. Svojim si se talentom dokazao na sportskoj sceni, a vjerujem da će tako biti i u budućnosti.

Ovom prigodom upućujem čestitku i tvom treneru Frani Ćirku, koji je uvelike zaslužan za tvoj rezultat i osvojene medalje svih plivača dubrovačkog Juga koji su sudjelovali na Prvenstvu u Zagrebu. Njegov doprinos i temeljiti rad neka ti budu dodatna motivacija kako bi postizao samo najbolje rezultate.

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković