Instruktorice Hardbody treninga, Anamarija Miletić i Ivana Vegar, gostovale su u najnovijoj emisiji “I to je život”, urednice i voditeljice Orlande Vlahušić Prkačin, u kojoj su ispričale kako su postale sportske instruktorice.

Hardbody instruktorice, Anamarija Miletić i Ivana Vegar, otkrile su kako je njihov prvi Hardbody trening bio ljubav na prvi pogled. Svoje znanje su odlučile podijeliti s drugim ljudima te su u siječnju ove godine s još jednom kolegicom krenule u samostalne vode. Žene u sportu su, s obzirom na njihovo iskustvo, ravnopravne s muškarcima te ih muškarci koje treniraju cijene kao instruktorice.

Ističu kako su njihovi treninzi namijenjeni svima jer se prilagođavaju njihovim mogućnostima i svi su dobrodošli. Gošće su opisale kako izgleda trening s girjama, ali i objasnile kako treninzi s girjama dobri za one koji žele izgubiti višak kilograma. Na kraju su zaključile kako u životu sve možete uskladiti, ukoliko nešto dovoljno snažno želite.

Kako izgleda Hardbody trening te kako postati Hardbody instruktorica pogledajte u videu ispod ili u petak, u 15.00 sati, na Dubrovačkoj televiziji!