Šatorsko naselje i dalje je u izgradnji, a nalazi se u pustinji, na kraju slijepe ceste, i to 40 minuta vožnje od centra Dohe. Navijači u ponudi imaju luksuznije šatore i manje luksuzne kontejnere, piše na 24sata.hr

Fifi je dobro, igračima kako kojem, a navijačima… Njih baš nitko nije previše pitao kako će doći u Dohu i koliko će to platiti.

Za točno dva mjeseca utakmicom Katara i Ekvadora počinje Svjetsko prvenstvo, no dosta stvari još nije spremno. Između ostalih, i lokacije na kojima bi trebali biti smješteni mnogi navijači.

Oni koji imaju taj luksuz, boravit će u hotelima, apartmanima, ali onima koji nemaju, a takvih je kudikamo više, organizatori su priredili posebne šatore i kontejnere u tzv. navijačkom naselju.

Britanski Daily Mail bio je u obilasku, a prizori baš i ne mame. Barem ne one koji se i dalje dvoume doći u Katar ili ne. Štoviše, iste će ohladiti i cijena ovakvog smještaja; šator je “luksuznija” varijanta za 3000 kuna po noćenju, dok smještaj u kontejneru za jednu noć košta 1500 kuna.

“Šatorsko naselje i dalje je u izgradnji, a nalazi se u pustinji, na kraju slijepe ceste, i to 40 minuta vožnje od centra Dohe. Navijačima će navodno na raspolaganju biti bazeni, teretana, teniska igrališta i klimatizacija. U kompleksu se ne prodaje alkohol, ali je plaža jako blizu, a tamo će se navodno moći kupiti alkohol”, piše Daily Mail.

“Šatorsko naselje je luksuz u usporedbi s kontejnerima koji izgledaju iznimno neprimamljivo. Sve podsjeća na nekakav logor za ratne zarobljenike s nizom kontejnerskih kućica koje se protežu pola kilometra u dužinu. Nije poznato ima li svaka kućica svoj WC ili će ga navijači dijeliti.”