Na Izbornoj skupštini Atletskog kluba Dubrovnik za predsjednicu je na sljedeće četiri godine ponovo izabrana Ana Perović Alamat te Uprava kluba s kojim je radila zadnje četiri godine.

Članovi Uprave:
Dalija Milić Kralj, Dijana Urlić Obuljen, Kornelija Bačić Marić, Tanja Kakarigji, Barbara Mandušič, Sandra Bender, Ivo Dragić, Mario Obuljen, Tea Đurović, Vlaho Jelić, Boris Bukvić, Ante Živković, Stijepo Ljubimir, Mirjana Radovanović, Zoran Gašić.

Na skupštini je dodjeljeno je više priznanja od najboljih atletičara kluba do najperspektivnih, te zahvalnice za svu djecu koja uporno i bez prestanka djeluju u klubu.
Atletski Klub Dubrovnik za proteklu godinu ima nagrađenog najboljeg trenera hrvatske Vedada Đuguma za mlađe kategorije, višetrukog prvaka države u višeboju Erika Antolovića, te najbolju seniorsku atletičarku Teu Faber prvakinju Hrvatske >3000 m, maraton, 1500 m te je danas izborila nastup za reprezentaciju, dragulj koji može na olimpijske igre 2024 u Parizu pod vodstvom trenera Ante Živkovića.

Skupštini je prisustovao i presjednik Dubrovačkog saveza sportova.

ATLETSKI KLUB DUBROVNIK
PRIZNANJA 2021
Povodom uspješno završene atletske sezone 2021, gdje je klub po HAS-voj tablici uspješnosti klubova završio na 15 mjestu u Hrvatskoj od 93 kluba, i 3 mjesto u regiji Dalmacija, klub dodjeljuje atletičarima priznanja za iznimna postignuća u 2021 godini.
Kad se zna u kojim uvjetima radi naš dubrovački klub, uspjeh svih nas je veliko i ugodno iznenađenje, te rezultati svih nas su za svaku pohvalu. Kao i motivacija svim atletičarima da daju svoj doprinos i maksimum za klub u kojem nastupaju i brane boje.

Najbolji senior : Ante Živković
Najbolja seniorka : Tea Faber
Najbolji atletičar mlađe kategorije : Erik Antolović
Najbolja atletičarka mlađe kategorije : Nikol Koprivica
Najperspektivniji atletičar : Lukas Ivanković
Najperspektivnija atletičarka : Mirna Lulić
Zahvalnice za postignute rezultate :
1.Ivan Ruben Urošević
2.Patrik Kralj
3.Noa Antolović
4.Lovro Puljizević
5.Josipa Habjan
6.Ana Macan
7.Tina Kakarigji
8.Mara Kakarigji
9.Lara Merdžan
10.Baldo Butirić
11.Malik Škaljić
12.Naser Škaljić
13.Šejla Škaljić
14.Lara Atijas
15.Lora Ćosić
16.Sara Mage
17.Lovro Kesić
18.Lana Miladin
19.Ivana Zlošilo
20.Antun Zlošilo
21.Otton Ante Roca
22.Lukša Tešanović
23.Made Žeravica
24.Helena Gleđa
25.Ana Lučić
26.Vinko Sliško