U prostorijama Hrvatskog vaterpolskog saveza održan je ždrijeb skupina Regionalne vaterpolo lige za sezonu 2021/22. Prijavljeno je ukupno 25 klubova iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Slovenije koji su podijeljeni u dvije lige i to Premijer liga s 13 klubova te A1 lige koju sačinjava 12 klubova.

Regionalna liga ove će se sezone igrati turnirski (tri turnira) po liga sustavu (svak sa svakim po dva puta), a domaćini turnira biti će poznati u kratkom roku.

U Premijer ligi nastupa po pet klubova iz Hrvatske (Jug Adriatic osiguranje, HAVK Mladost, Jadran, Solaris i Mornar) i Srbije (Radnički, Crvena zvezda, Partizan, Šabac i Novi Beograd) te tri iz Crne Gore (Jadran, Primorac i Budva) dok se u A1 ligi natječe po pet klubova iz Hrvatske (Primorje, Medveščak, Zadar, KPK i OVK POŠK) i Srbije (Nais, Vojvodina, Valis, Zemun i Proleter) te po jedan iz Crne Gore (AV Cattaro) i Slovenije (AVK Triglav).

Skupinu ‘A’ Primjer lige sačinjava sedam klubova i to redom: Jug Adriatic osiguranje, HAVK Mladost, PVK Jadran HN, Šabac, Partizan, Budva i Novi Beograd. U skupini ‘B’ nastupaju: Radnički, Jadran Split, Crvena zvezda, Solaris, Primorac i Mornar.

Predviđeni termini turnira Premier lige
– 1. turnir: 24. – 27. studenoga 2021.
– 2. turnir: 20. – 22. siječnja 2022.
– 3. turnir: 17. do 19. veljače 2022.