U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovala je 22-godišnja Josipa Silov, reprezentativka Hrvatske i nova igračica Ženskog košarkaškog kluba Ragusa.  U dresu Raguse ostat će minimalno do kraja ove sezone.

Jako cijenim naš Savez, ali je velika nepravda što su im napravili prošle sezone, jasno je kazala Silov koja je još dodala kako je Ragusa općenito najambiciozniji klub u Hrvatskoj.

Ciljaju na dvije titule, zato sam i stigla ovdje.  Čula sam za njihov stručni i profesionalni rad, imaju odlične trenerice, vrlo iskusne igračice čak su neke i reprezentativke Hrvatske. Jutros sam odradila trening, u petak već putujemo u Pulu, a u subotu imam debi protiv istoimene ekipe, zaključila je 22-godišnja Silov.  

U Gospino polje stigla je iz Šibenika gdje je igrala na otvoreni ugovor, a kad je tako ponudila se Ragusa s dosta dobrom ponudom, koju je, kako ističe Silov, objeručke prihvatila.

Koji su njezini dojmovi o novom sistemu natjecanja Premijer ženske lige, tko je uz Ragusu najveći kandidat za prvaka te zašto je s 18 godina otišla u Italiju – odgovore na ova i mnogobrojna ostala pitanja pogledajte u priloženom video isječku iz emisije.