U ključnoj utakmici protiv mađarskog OSC-a vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja odigrali su odlično, ostvarivši pobjedu rezultatom 14:10. Ovom pobjedom smo osigurali prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini D i tako se plasirali u prestižnu LEN Ligu prvaka. S ovom pobjedom smo osvojili maksimalnih devet bodova u kvalifikacijama. Sada smo spremni zakoračiti u izazovnu ‘B’ skupinu Lige prvaka, gdje ćemo se susresti s ekipama PRO Recco, Olympiacos i Dinamo iz Tbilisija – piše na službenoj stranici VK JUG AO.

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja odigrali su uzbudljivu utakmicu protiv OSC-a. U prvoj četvrtini postignuto je sedam pogodaka, rezultirajući prednošću Juga od 4:3. U drugoj četvrtini istaknuo se Maro Joković s tri gola, omogućivši Jugu da ode na poluvrijeme s udobnom prednošću od 8:3. Treća četvrtina bila je ponovno bogata pogocima, s osam golova 4:4, dok je u posljednjoj četvrtini rezultat bio 2:3, što je dovelo do konačnog rezultata od 14:10.

JUG ADRIATIC OSIGURANJE – OSC 14:10 (4:3, 4:0, 4:4 ,2:3)

JUG ADRIATIC OSIGURANJE: Toni Popadić, Hrvoje Zvono, Bogdan Djerkovic, Franko Lazić 1, Maro Joković 4, Ivan Vukojević, Hannes Daube 3, Sergi Cabanas, Filip Kržić1 , Rino Burić 2, Toni Mozara 2, Marko Žuvela 1, Ivan Jurišić.

Prva utakmica u grupnoj fazi “B” nas očekuje 26.9 protiv Olympiacosa u Pireju.