U trećem dijelu večerašnje sportske emisije TIME OUT gostovale su igračice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, Iva Todorić i Matea Beletić. Ragusa je u nizu 27 utakmica bez poraza te je ove sezone ostvarila 9 u skupini jug Premijer lige.

Prošle sezone smo imale 12 seniorke koje su parirale jedna drugoj. Ova sezona donijela je dosta promijena, slabiji roster, ali mlađe cure dobro rade i napreduju, zaista spoj mladost i iskustva! – jasna je Iva Todorić, jedna od najboljih igračica dubrovačke ekipe.

Matea Beletić je u ŽKK Ragusa od četvrtog razreda osnove škole, prošla je sve selekcije, a smatra kako će Ragusa ove sezone unatoč svome doći do trofeja.

Sve mlade cure pokazuju da žele radit. Imamo lijepu mladost i nema straha za budućnost. Očekivalo se od nas kako ćemo u prvom dijelu sezone sve utakmice pobijedit. Sad nas čeka teža situacija, liga se dijeli, križamo se sa skupinom sjever. Bit će teško, ali se nećemo predati! – kazala je Beletić.

Ragusa je ove sezone, uz zagrebačku Trešnjevku, glavni kandidat za titulu prvaka Hrvatske, ali i Kup. Gostujući u sportskoj emisiji TIME OUT, Beletić i Todorić, jasno su kazale: ”Dokazat ćemo da je vrijeme za povijesne uspjehe!”