Nakon što je već desetak dana bila poznata informacija da će Antun Račić na idućoj KSW priredbi po drugi put braniti titulu prvaka bantam kategorije poljske promocije, sad je službeno objavljen i njegov protivnik. “Killera” čeka revanš protiv borca koji je od njihovog prošlog okršaja napravio sjajan niz, Sebastiana Przybysza.

To je zapravo bila borba koje se očekivala, budući da je promocija već pokušavala upariti njih dvojicu, no ispriječile su se ozljede pa je Antun u prosincu prošle godine titulu branio protiv Brazilca Bruna Dos Santosa. Bio je to veliki ispit za njega, budući da je uspio okrenuti borbu i dominantno je privesti kraju nakon što je mladi protivnik prve dvije runde bio bolji i konkretniji borac.

Antun je Przybysza savladao u prosincu 2018. godine, jednoglasnom sudačkom odlukom nakon tri runde te se tim putem usmjerio prema borbi za titulu koju je 11 mjeseci kasnije u Zagrebu u osvojio. U Zagrebu se borio i Poljak, sudačkom odlukom savladavši Lemmyja Krušiča u borbi večeri. Ta borba dio je njegovog niza od tri pobjede, a preostale dvije ostvario je prekidom. Na račun toga je i dobio ovu novu priliku protiv Račića, ovog puta uz puno veći ulog.

Priredba se održava 20. ožujka, a Račić bi trebao nastupiti u sunaslovnoj borbi priredbe koju će predvoditi Mariusz Pudzianowski. Borac iz Dubrovnika trenutno je unutar niza od sedam pobjeda, a ukupno je u karijeri na omjeru 25-8-1, piše na fightsite.hr