Osvojili smo trinaest medalja u Kaštel Kambelovcu na četvrtoj regati Kupa Dalmacije, Memorijalu Ivan Jerčić i Toni Čavka, i to osam zlatnih, jednu srebrnu i četiri brončane. Odavno nismo imali ovako uspješan dan, a što potvrđuje još jedan rezultat – klupski smo drugi sa samo 5,25 bodova manje od pobjednika regate, splitskog Mornara – piše na službenoj web stranici Veslačkog kluba Neptun gdje se još dodaje:

Uz to smo uzeli pokal i za prvo mjesto u mlađe juniorskom uzrastu, bili smo drugi klub po uspješnosti u seniorskoj konkurenciji, a treći u kadetskom uzrastu. Zahvaljujući tome probili smo se s petog na treće mjesto ukupnog poretka klubova u Kupu Dalmacije nakon četiri regate.

Zlatni su u Kaštel Kambelovcu bili mlađi junior Roko Bogdanović u skifu, dvojac na pariće u konkurenciji seniora (Toni Crnjak i Lovro Čondrić) s tim što je Crnjak bio zlatni i u skifu u konkurenciji seniora. Zatim, zlato je izveslao i četverac na pariće mlađih juniora (Tino Lonza, Robert Simon Chiddenton, Josip Papak i Ivan Ban), pa dvojac na pariće mlađih juniora (Maro Mojaš i Toni Pulić), te Roko Mucić koji je bio zlatni u skifu u konkurenciji juniora, te u četvercu bez kormilara, također u juniorskoj konkurenciji, nastupivši s trojicom članova splitskog Gusara. Plus, zlatan je bio i dvojac na pariće seniorki (Lucija Mazić i Nika Sebastian).

Srebro je osvojio četverac na pariće – GIG kadeta (Lukas Kristović, Luka Bulaš, Nikola Krstulović, Marin Cvjetković i kormilar Tomislav Sjekavica).

Četiri bronce izveslali su Lovro Čondrić u skifu u konkurenciji seniora, četverac na pariće kadeta – GIG (Andro Besjedica, Pjero Vuletić, Petar Tepšić, Dominik Radić i kormilar Lovro Vujnović), zatim Nika Sebastian u skifu u konkurenciji seniorki, te dvojac na pariće kadeta (Marko Čučković i Ante Klešković).