Jug Adriatic osiguranje nije uspio osvojiti 15. naslov pobjednika Kupa Hrvatske. U finalnoj utakmici izabranici Vjekoslava Kobešćaka poraženi su od Mladosti s 13:15 (3:4, 6:3, 2:3, 2:5).

Današnja je utakmica krenula pogotkom Mladosti iz peterca. Potom Popadić brani kontru Bukiću 1 na 0. Uslijedila je situacija s igračem više koju realizira Fatović. Mladost je uzvratila realizacijom šuta iz igre. Obradović realizira i drugu situaciju s igračem više. Mladost u situaciji s dva igrača više odlazi na +2. Sekundu prije kraja prve četvrtine iz faula Obradović smanjuje na -1.

Drugi period igre ponudio je preokret. Papanastasiou izjednačuje. Nakon minutu igre ponovno Talijani sude isključenje u plivanju iz čega Miloš postiže drugi pogodak. Ono čime nismo bili zadovoljni danas je proradilo – Benić je, nakon što je Obert zaradio, iskoristio trećeg igrača više. Kharkov je precizan iz peterca te smo ponovno u zaostatku dva pogotka, ali ne zadugo jer je već u sljedećem napadu Fatović iz našeg prvog zarađenog peterca precizan. Proteklo je par neiskorištenih napada, a zatim u tri naša vezana napada pogocima Papanastasioua, Fatovića i Kržića prelazimo u vodstvo (9:7).

Nakon velikog odmora Lončar zarađuje, a Merkulov realizira devetog igrača više. Popadić brani peterac Milošu nakon što je Obradoviću svirano isključenje i odmah potom peterac. Post od nekoliko minuta prekinuo je Kharkov i smanjio našu prednosti na -2. Novi igrač manje za nas i još jedna uspiješna realizacija Mladostaša – 10:9. Uslijedila je naša situacija s dva igrača više koju na asistenciju Garcie realizira Žuvela. Na ulasku u posljednju minutu treće četvrtine Kharkov iz daljine postavlja 11:10.

Posljednjih osam minuta igre otvara Mladost izjednačenjem. Uzvraća kapetan realizacijom igrača više. Pednost nije dugo trajala. Ponovno je Kharkov s desnog krila iz igrača više izjednačio na 11:11. Nakon našeg neiskorištenog igrača više Mladost iskorištava svog i preuzima vodstvo i odmah u sljedećem napadu podiže prednost iz peterca. Dalekometnim topom Benić smanjuje zaostatak na -1. Potom Fatović ne iskorištava naš napad, u povratku Obradović zarađuje treće isključenje iz kojeg Mladost nakon minute odmora postiže gol za konačnih 13:15.