Odigrane su uzvratne utakmice kvalifikacija za popunu liga u boćarskoj sezoni 2021./2022. Boćari Otoka iz Sinja napravili su pravi pothvat u uzvratnoj utakmici protiv Crvenih Kuća pobijedivši ih 18:8, a kako je i u prvoj utakmici bilo 18:8 ali za Crvene Kuće, odlučivala je ukupna ponat razlika gdje su boćari Otoka bili uspješniji. Tako će BK Otok biti uz Bistona, Metkovića i Sokol Orbico biti četvrti predstavnik Dalmacije u superligi za sezonu 2021./2022.

Boćari Torcide Osojnik iako su u prvoj utakmici ostvarili pobjedu na Osojniku protiv Stivana 13:11, u uzvratnoj utakmici na Braču izgubili su 16:8 i tako se nisu uspjeli plasirati u I. HBL-u Jug za sljedeću sezonu, nego će igrati II. HBL-u Dubrovnik-Neretva.

ZA POPUNU 2. HBL – SOKOL ILI MOKOŠICA
U nedjelju s početkom u 18,00 sati u boćarskoj dvorani u Srebrenom odigrati će se kvalifikacijska utakmica za popunu II. HBL-e Dubrovnik-Neretva za sljedeću sezonu između BK Sokol i BK Mokošica. Pobjednik iz te utakmice u sljedećoj boćarskoj sezoni 2021./2022. igrati će II. HBL-u Dubrovnik-Neretva, a poraženi I. Županijsku ligu Dubrovnik-Neretva.