U sportskoj emisiji na Dubrovačkoj televiziji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovao je trener/igrač HNK Slaven Gruda Antun Šmanjak!

Legendarni Šmanjak, trenutačno je vođa momčadi s Grude, inače kluba koji ove godine slavi 100 godina. Tema je bilo mnogo, a obzirom kako je ovo bilo njegovo prvo televizijsko gostovanje u nogometnoj karijeri – snašao se odlično, kao i na travnjaku!

Komentirao je hrvatsku nogometnu reprezentaciju, prognozirao Županijsku nogometnu ligu, odlučno je komentirao i stogodišnjaka s Grude – svoj HNK Slaven koji je trenutačno prvi u poretku 1. Županijske nogometne lige!

Jasno je pohvalio i sve igrače, a posebno je zapela njegova (potvrdna) izjava:

Već 4 godine radim s ovim momcima, tu smo prava klapa i točno znam da ovo nije slučajnost nego plod rada i truda koji ulažu u treninge! Imaju fantastičan odnos prema meni, Upravi kluba…, stvarno nemam riječi zamjerke niti jednom igraču. Nisam iznenađen ovim trenutačnim plasmanom; imaju svi talent, želju i volju.. Mišljenja sam kako ovo itekako zaslužuju! – riječi su Šmanjka koji je potom jasno istaknuo:

Mene cijene kao osobu, igrača, sadašnjeg trenera.., fasciniraju me sve više i meni davaju motiv da igram još 10 godina – zaključio je uz osmijeh Antun Šmanjak.