Legendarni Goran Đerek, ‘dobri duh’ svih reprezentacija, a posebno nogometne, gostovao je u sportskoj emisiji TIME OUT.  Njegova životna priča zaista je teška, a to je potvrdio na početku emisije.

Kad je počeo rat, izgubio sam polubrata Maria, geleri su uletjeli u njegovo tijelo, odveli su ga vojnom pomoći u bolnici, ali je nažalost bio mrtav. Onda sam ja odlučio krenuti naprijed, nisam stao, otišao sam u Split, upoznao sam tada Vatroslava Mihačića, on je bio s Joškom Jeličićem koji je tad igrao u Hajduka. Uletio sam na stadion Poljud i rekao: ‘Ja sam Ante Ustaša, oni su krenuli prema meni, nisu znali tko ulazi na stadion i ja tako sam krenuo… U novinama je sutra dan izašlo kako me traži majka, kako sam nestao…, rekao je Đerek koji je tako riješio engimu imena Ante Ustaša.

Nakon toga, piše se povijest legendarnog Gorana Đereka. Krenuo je iz Splita prema Zagrebu, spavao je u predvorju raznih hotela.. Nije kako kaže, par godina imao gdje spavati, a nakon par godina, točnije 1998. započeo je njegov ‘put’ koji traje i danas.

 

Cijelu emisiju možete pogledati u nastavku članka.