Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja na gostovanju su u Bukureštu u sklopu četvrtog kola LEN Lige prvaka pobijedili momčad Steaue rezultatom 10:8 (5:2, 1:3, 1:1, 3:2).

Nakon odličnih prvih osam minuta i sigurnog vodstva uslijedio je nevjerojatan pad u igri i 14 minuta bez postignutog gola što su domaćini iskoristili i s četiri uzastopna gola stigli na 6:6. Imali su domaći više prilika za prijeći u vodstvo, ali samo zahvaljujući fenomenalnom Toniju Popadiću rezultat se nije mijenjao. U posljednjih osam minuta zahvaljujući pogocima Kakarisa, Argyropoulosa i Žuvele bodovi su ipak zasluženo otputovali u Dubrovnik.

Maro Joković bio je prvi strijelac Juga s tri postignuta gola, Marin Tomasović i Stylianos Argyropoulos postigli su po dva dok su Kostas Kakaris, Hrvoje Benić i Marko Žuvela po jednom tresli mrežu Tica. Najbolji pojedinac utakmice Toni Popadić imao je 16 obrana.

Nakon četiri odigrana kola Jug ima 9 bodova, a u sljedećem kolu gostuje u Beogradu kod Crvene zvezde. Ta utakmica je na rasporedu 15. prosinca, piše na jug.hr