U 2. kolu B skupine Lige prvaka, najbolja momčad Europe, sastav Pro Recca s hrvatskim trenerom Sandrom Suknom iskazala je svoju moć i u Dubrovniku. Svladali su našeg predstavnika Jug Adriatic osiguranje 14:7, nanijevši Dubrovčanima drugi poraz u ovom natjecanju. Jednostavno, Pro Recco je u ovom trenutku i barem u ovom susretu, bio prejak za Dubrovčane, piše na stranici HVS-a.

Rezultatski je sve dosta dobro izgledalo do sredine druge četvrtine i rezultata 4:4, ali onda na scenu stupa, primarno bi rekli – Recco. Točnije njegova silina, znanje, iskustvo, kvaliteta i mogućnost kažnjavanja baš svake pogreške suparnika. U manje od minute Pro Recco se odvojio na 2 razlike. Younger izvana gol za 5:4 vodstvo gostiju, zatim pogreška jugaša u napadu, kontra prvaka Europe koju Vukojević završava prekršajem za peterac, a Australac Younger (opet), bivši jugaš neumoljivo gađa mrežu, prevarivši potpuno vratara Popadića. To je 6:4 za goste. U zadnjoj minuti ove dionice Cannella postiže gol i za 7:4, s igračem više. Tu je već bilo predvidljivo da bi ovakvu situaciju, odvajanje na više od dva razlike, Pro Recco mogao pretvoriti u dobitnu kombinaciju. Tako je i bilo.

Do kraja treće četvrtine 10:5 za goste. Suknov sastav već sada djeluje vrlo uigran ili je barem tako bilo u Gružu. Posebno s igračem više, a podatak da su od 10 takvih napada čak 8 završili pogotkom, potvrda je tomu. Uz sve to, jedan peterac nisu iskoristili (Zalankiju je ispala lopta), a u momčadi nije bilo ni kapetana Aleksandra Ivovića. Došao je u Dubrovnik, ali nije potpuno zaliječen.

Jednostavno, pre, prejak Pro Recco u ovom trenutku za Jug Adriatic osiguranje.