Majka Emira Spahića za Sport1ba govorila je o stanju u kojem se nalazi dubrovački nogometaš i bivši kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći u Istočnoj Hercegovini.

– Prije svega želimo se zahvaliti osoblju bolnice u Gacku, koja je prva primila Emira i ukazala mu prvu pomoć te ga transportirala u Trebinje, potom osoblju bolnice u Trebinju, potom Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, koji su transportirali Emira u Sarajevo i naravno osoblju KCUS-a, koji su preuzeli brigu o Emiru nakon dolaska u Sarajevo. Također, koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su se tijekom dana javili i ponudili nam pomoć u ovim za nas teškim trenucima, rekla je na početku razgovora Fatima Spahić.

– Brzom intervencijom liječnika sanirane su ozljede, a ni mi sami nismo znali koji je stupanj ozljeda. Koristimo priliku obavijestiti javnost, da je Emir izvan životne opasnosti, svjestan je i sada je pred njim razdoblje oporavka, koje će biti realizirano uz savjete liječnika. Također, nadamo se kako će svi razumijeti njegovu potrebu da se u ovom trenutku u potpunosti posveti procesu liječenja i oporavka, te nije u stanju da odgovori svima na pozive i poruke, rekla je za Sport1ba Fatima Spahić.