Od 27. – 29. svibnja u velikoj dvorani S.C. Gripe održat će se prvenstvo Hrvatske za uzrasne kategorije: mlađi kadeti/mlađe kadetkinje, juniori/juniorke.

U petak s početkom u 13 sati održati će se ekipno natjecanje za kadete/inje i junior/rke. Ždrijebom je određeno da će naši “mali Pituri” odigrati susrete sa ekipama: STK Tis Zagreb, STK Brovinje i STK Vodovod Osijek.

Prva dva mjesta u grupi vode u daljnje natjecanje. Za STK Libertas Marinkolor nastupiti će Luka Kulaš, Franko Torić i Dorian Gološ.  U subotu odigrati će se natjecanja u mješovitim parovima, parovima te u pojedinačnim natjecanjima.

Nastup na prvenstvu Hrvatske u kategoriji mlađi kadeti izborila su dva naša igrača: Luka Kulaš i Franko Torić.

Ždrijebom je određeno da će u pojedinačnom natjecanju Luka Kulaš igrati u GRUPI IV protiv : Ante Kolaka (STK Cibalia), Lovra Horvata (STK Samobor) i Paola Pulića (STK Vrsar), a Franko Torić će igrati u GRUPI III sa igračima: Lea Bernaza (STK Brotnjo), Emila Prekalja (STK Vrsar) i Antonia Lazića (STK Strmac).

Nedjelja je rezervirana za odigravanje završnice PH u mješovitim parovima, parovima i pojedinačnim natjecanjima, piše u objavi STK Libertas Marinkolor.