Peti smo u konkurenciji dvanaest klubova iz Dalmacije na petoj Mini kup regati održanoj u Metkoviću. Regata je održana na stazi dužine 500 metara, a sve u cilju popularizacije veslanja kao sporta i skupljanja iskustva mlađih veslačica i veslača, proizašlih iz škola veslanja, stoji u objavi na službenoj stranici Veslačkog kluba Neptun.

 

– Osvojili smo jednu zlatnu, pet srebrnih i tri brončane medalje. Maro Mojaš i Toni Pulić bili su najbolji u dvojcu na pariće u konkurenciji kadeta. Zatim, Marko Čučković, Jakov Lazar, Duje Golemac i Pjerin Vuletić s kormilarom Dominikom Ramićem bili su drugi u četvercu na pariće (jola) u konkurenciji mlađih kadeta. Srebro su izveslali Antonio Štrman u samcu u u kategoriji mlađih juniora, kao i Matija Medi, zatim Roko Bogdanović u samcu u uzrastu kadeta te dvojac bez kormilara mlađih juniora u sastavu Antonio Štrman i Roko Mucić.

Brončani su bili Toni Vejnović, Pavo Krištić, Ivan Ban i Leonard Pezo s kormilarom Pjerinom Vuletićem u četvercu na pariće (jola) u konkurenciji kadeta, zatim Roko Mucić u samcu u konkurenciji mlađih juniora te dvojac na pariće kadeta u sastavu Roko Negodić i Ivan Pecotić.