Sportski vikend počinje vaterpolskom utakmicom na gruškom bazenu. Vaterpolisti Bellevuea igraju posljednje kolo 1. B lige protiv vaterpolskog kluba Osijek.

Bellevue je već odavno osigurao naslov prvaka, a neovisno o ishodu protiv Osijeka – nakon utakmice će podignuti pokal za najbolju momčad ovogodišnjeg natjecanja. Bellevueu je ovo već treći uzastopni naslov prvaka u 1. B ligi! Utakmica se igra u subotu od 15 sati.

Nakon velike proslave Bellevuea sve se nastavlja u dvorani Gospino polje.

Malonogometaši Squarea igraju prvu polufinalnu utakmicu prvenstva Hrvatske protiv malonogometaša iz Vrgorca. Prošlu utakmicu Square je imao podršku preko tisuću navijača, a nema sumnje da će se i za ovu utakmicu tražiti karta više! Utakmica se igra također u subotu od 16 sati i 30 minuta.

Nogometaši GOŠK Dubrovnika u posljednje četiri utakmice u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi – skupina jug ne znaju za poraz. Nakon što su u posljednjem kolu kod drugoplasiranog Uskoka osvojili bod – u subotu naši nogometaši igraju protiv Nogometnog kluba Kamen. Utakmica na stadionu u Lapadu počinje od 17 sati.

Šlag na kraju sportske subote je svakako posljednja utakmica rukometaša Dubrovnika u Prvoj ligi. U Gospinom polju naši rukometaši igraju protiv drugoplasirane momčadi u poretku – Rukometnog kluba Karlovac.

Dubrovnik je već osigurao prvo mjesto i plasman u viši rang, a nakon utakmice koju igra protiv Karlovca postat će i službeno član najelitnijeg razreda hrvatskog rukometa!

Očekuje se spektakularno otvaranje utakmice uz premijerno izvođenje himne Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik. Nakon utakmice dubrovački gradonačelnik Mato Franković podijelit će medalje našim rukometašima za povijesni plasman u Premijer ligu! Utakmica između Dubrovnika i Karlovca igra se u dvorani u subotu od 19 sati i 30 minuta!