Napokon u Gospinom polju igraju Hajduk i Dinamo!

Ne, nažalost, nije riječ o nogometnoj utakmici već o dolasku KK Dinamo iz Zagreba te MNK Hajduk iz Splita, oba niželigaška kluba.

Nakon što su 22. prosinca košarkaši Dubrovnika odigrali domaću utakmicu Prve lige protiv KK Samobora te potom odradili čak pet gostovanja (upisali jednu pobjedu i četiri poraza) sutra ih u Gospinom polju (napokon) očekuje prva domaća utakmica u 2021.

Protivnik je neugodna momčad KK Dinamo Zagreb koja je u prvom dijelu sezone slavila s čak 92-59. Zagrepčani su treći u poretku Prve lige, drugog razreda hrvatske košarke, dok je Dubrovnik sedmi s omjerom pet pobjeda i osam poraza.

Utakmica se igra u dvorani Gospino polje sutra od 17 sati.

Nakon košarkaša na parket dvorane Gospino polje istrčat će malonogometaši Omble i Hajduka iz Splita u okviru 12. kola 2. HMNL – jug podskupina B.

Iako je momčad iz Rožata izgubila i teoretske šanse za plasman u Ligu za prvaka sutrašnja utakmica ima svakako veliki značaj! Pobjedom protiv Hajduka, koji također traži pobjedu, stigli bi korak do osiguravanja pozicije koja donosi prednost domaćeg terena u uzvratu četvrtfinala u borbi za ostanak. Ovo će ujedno biti posljednji nastup Omble u Gospinom polju u regularnom dijelu sezone obzirom kako je u idućem slobodna, a u posljednjem odlazi u goste MNK Heroji u Vodice.

Utakmica se igra od 20 sati.

Obje utakmice igraju se bez prisustva gledatelja.