Preminuo je Dubravko Čikor, legenda dubrovačkog i hrvatskog automobilizma.
Dubrovački branitelj, istaknuti član Udruge branitelja Dubrovnika, osvajač mnogobrojnih športskih priznanja napustio nas je u 67. godini života nakon teške bolesti.

Čikor je kao vozač osvajao naslove prvaka Hrvatske, uzeo Zlatnu kacigu na brdu i krugu, svojim uspjesima donio klubu veliki broj naslova i Zlatne plakete. Bio je prvak CEZ-a na kružnim stazama 1995., Kupa 1993. i 1997. Odlikovan je redom Danice Hrvatske s likom Franja Bučara za zasluge u športu 1996., a godinu dana prije proglašen je sportašem Grada Dubrovnika…  Nakon što je prekinuo karijeru postao je predsjednik Auto kluba Dubrovnik racing, a funkciju je obavljao besprijekorno, do posljednjeg dana.

Od 2009. do 2019. bio je sportski direktor za kružne utrke HAKS-a, a 2017. dobio je nagradu za životno djelo. Nedavno je za svoja postignuća dobio nagradu za životno djelo i od Dubrovačkog saveza sportova.

Poseban prilog o Dubravku Čikoru možete pogledati večeras u središnjoj informativnoj emisiji Dnevnik na Dubrovačkoj televiziji od 18 sati.

U ime redakcije Dubrovačke televizije izražavamo iskrenu sućut obitelji. Počivao u miru Božjem!