FOTO HNK HAJDUK

Najzvučnije pojačanje Dinama za nastavak sezone trebao je biti Josip Brekalo, no čini se da je došlo do spektalularnog obrata. Postoji mogućnost da se Brekalo ipak vrati u HNL, i to kao igrač Hajduka! – piše na portalu Dalmacija danas

Ovu informaciju donosi talijanski stručnjak za transfere Alfredo Pedulla. Nakom senzacionalnog povratka Perišića na Poljud, ovo bi bi bio jedan od najvećih transfer obrata u povijesti HNL-a.

Dinamo je, kako su ranije pisale Sportske novosti, odustao od transfera Brekala i to se dogodilo u srijedu kad je posao trebao biti zaključen. Fiorentina je pristala na uvjete zagrebačkog kluba koji je za posudbu do ljeta trebao platiti 100.000 eura odmah, te 100.000 ako Dinamo bude prvak i još 200.000 ako uđe u skupinu Lige prvaka. Modri su sve papire imali u utorak, ali su prolongirali potvrdu transfera za srijedu.

Dinamo nije odgovorio Fiorentini. Iz Maksimira su nazvali Josipa Brekala i kazali mu da nisu odgovorili talijanskom klubu jer će možda promijeniti trenera, pa ne znaju hoće li ga novi trener željeti u momčadi! Nakon toga Brekalo im je rekao da to znači da njega zapravo ne želi Dinamo, nego samo trener Jakirović. Sve mu je bilo jasno i zahvalio se Dinamu – kazao je prije dva dana Brekalov menadžer Andy Bara.