Više od 110 dana čekali smo povratak na trećeligaške travnjake i danas ga napokon dočekali. Gostovali smo u Vodicama u sklopu 17. kola, posljednjeg iz prvog dijela prvenstva. Dobro je krenulo za našu momčad jer u 31. minuti Antonio Smrdelj svojim drugim ovosezonskim pogotkom dovodi NK GOŠK – Dubrovnik 1919 u vodstvo, a s tim rezultatom otišlo se i na odmor, piše na stranici dubrovačkog trećeligaša gdje se još nastavlja:

U 59. minuti novi pogodak, a strijelac je Baldo Cicijelj kojem je to 12. pogodak ove sezone u ligi te ukupno 72. u našem dresu, a Vodičani su postali okruglo 30. momčad protiv koje je zabijao. Međutim, u posljednjim trenucima utakmice domaćini najprije smanjuju zaostatak pogotkom iz kaznenog udarca, a zatim i izjednačuju rezultat u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Šteta, jer borili su se naši momci i zasluženo postigli dva pogotka, te bili blizu, jako blizu pobjedi u gostima. Cijeloj ekipi i treneru Kaciću čestitamo na osvojenom bodu te se okrećemo idućem kolu kad putujemo u goste blatskom Zmaju, zaključuje se u objavi NK GOŠK Dubrovnik 1919. na društvenim mrežama.

Detaljnije doznajte  u sportskoj emisiji TIME OUT u ponedjeljak, 15. ožujka od 20 sati kada će gostovati Ante Ivanišević, igrač NK GOŠK Dubrovnik 1919.