U Cavtatu je u nedjelju navečer priređen doček za judoke JK Konavle – Cavtat koji su osvojili medalje na državnom prvenstvu u Zagrebu.

Judo klub Konavle – Cavtat nastupio je na državnom prvenstvu U14 i Juniorskom državnom prvenstvu gdje su naši judoke ostvarili izvrsne rezultate i to jedno zlato, jedno srebro te dvije bronce!

Konavle su tako dobile državnu prvakinju jer je naša Nika Katušić pobjedom u finalu u kategoriji do 32 kilograma došla na najviše mjesto na pobjedničkom postolju! Ana Schmuch je bila srebrena, dok su broncu izborile Petra Đurković i Dalija Schmuch.

Načelnik Lasić rekao je kako je ovo drugi put u kratko vremena da se na trgu dr. Franja Tuđmana čekaju pobjednici, državni prvaci.
”Mogli bi ovo nazvati i trgom pobjednika. Čestitam našim judokama, trenerima i cjelokupnoj Upravi kluba. Ove medalje niste osvojili samo za sebe nego za sve nas”, rekao je načelnik Lasić.

Državna prvakinja Nika Katušić rekla je kako je do zlata došla jednostavnom formulom – odlučila ga je osvojiti i donijeti u JK Konavle – Cavtat; što je izazvalo ovacije i veliki pljesak svih okupljenih.