Ništa od gradnje dvorane multifunkcionalne dvorane u Gospinom polju. Dubrovnik, na žalost svih ljubitelja sporta, a posebno rukometa, neće biti domaćin Svjetskom rukometnog prvenstva 2025.

Ipak, pronašlo se novo rješenje za sve dvoranske sportove s obzirom kako je postojeća dvorana prebukirana što se tiče termina.

Prema informacijama, dvoranski sportovi sele na bazen u Gružu, postavit će se adekvatna podloga te će rukometaši, košarkaši(ce), malonogometaši, odbojkašice, stolnotenisači i tenisači(ce) te svi drugi od 2023. igrati svoje utakmice/mečeve u novoj dvorani (bazenu u Gružu).

Ostaje za vidjeti kako će se uskladiti utakmice VK JUG AO i treninzi plivača, ali s obzirom na inovativnu ideju vodećih ljudi grada Dubrovnika i Dubrovačkog saveza športova nema sumnje kako ozbiljno rade na interesu klubova i sportaša. Sve po Strategiji razvoja sporta i sportske infrastrukture u Gradu Dubrovniku…

Na kraju posebno treba istaknuti kako se posebno zalažu za 300-tinjak malih atletičarki i atletičara koji su dobili novu disciplinu (skok u vis) financiranu u potpunosti od Hrvatskog olimpijskog odbora.

I još da se zaključi na kraju ovaj satirični tekst povodom 1. aprila i s jednom istinom, a to je kako će članovi Atletskog kluba Dubrovnik zalet (za skok u vis) imati s ulaza na stadionu u Lapadu (jer kako ističu iz AK Dubrovnik nije im dozvoljeno postaviti konstrukciju skoka u vis na sjevernu stranu)  pa ćete se tako, kad budu utakmice NK GOŠK Dubrovnik 1919. mnogi od vas, dragi čitatelji, ljubitelji sporta, osim nogometne utakmice moći usput okušati i u skoku u vis koji će vam stati na putu do tribina stadiona u Lapadu.