FFC 36 obilježit će drugi po redu event ovogodišnjeg gustog rasporeda Final Fight Championshipa u vegaškoj ‘Fight Dome’ dvorani, otvorenoj posebno za ovu borilačku organizaciju.

Nadolazeća priredba koja se održava ovog četvrtka, 9. svibnja, donosi i prvu ovogodišnju borbu za titulu u kick-boksingu. FFC prvak srednje divizije Mykyta Chub tako će ukrstiti rukavice s Amerikancem Francoisom Ambangom. Ukrajincu će ovo biti šesti nastup u FFC ringu, a njegov protivnik Ambang se drugi put bori u ovoj promociji s tim da mu je ovo prvi nastup u srednjoj diviziji.

U co-main eventu nastupa domaći borac Zach Juusola koji će dobrodošlicu u Las Vegasu poželjeti Kanađaninu Tristanu Connellyju. Connelly ima vrlo impresivan rezime koji uključuje jedanaest pobjeda, od toga devet prisilom na predaju, dok Juusola iza sebe ima četiri pobjede nokautom i također pet ‘submissionom’.

Od ostalih boraca tu su David Jordan koji će dati sve od sebe da upiše četvrtu pobjedu u nizu nokautom kad rukavice ukrsti s Cliffom Wrightom Jr-om koji je u borbu uletio u zadnji tren kao zamjena. U bantam diviziji će se okušati Soslan Abanokov i Journey Newson koji u ring ulazi s pet uzastopnih pobjeda.

Ray Ostrander bori se s vegaškim domaćinom Jordanom Leavittom. Obojica na ulog stavljaju savršeni rezime bez ijednog poraza. I naposljetku, glavni dio priredbe otvaraju debitanti David Stieneke i Robert Trujillo koji će s FFC-om zaploviti u profesionalne MMA vode.

FFC 36

Mykyta Chub vs. Francois Ambang
(Kick-boksing, borba za titulu srednje divizije)

Zach Juusola vs. Tristan Connelly (MMA, catchweight -72 kg)

David Jordan vs. Cliff Wright Jr (MMA, catchweight -72 kg)

Soslan Abanokov vs. Journey Newson (MMA, bantam divizija)

Ray Ostrander vs. Jordan Leavitt (MMA, pero divizija)

David Stieneke vs. Robert Trujillo (MMA, pero divizija)