Final Fight Championship 9. svibnja donosi još jedan event prepun akcije ravno iz Fight Dome dvorane smještene u poznatom vegaškom Rio Casinu.

Trideset i šesto izdanje FFC-a predvodit će ovogodišnja prva obrana titule u kick-boksingu kad prvak srednje divizije Mykyta Chub ukrsti rukavice s Amerikancem Francoisom Ambangom. Ukrajinski prvak će tako po šesti put u profesionalnoj karijeri ući u FFC ring, dok je Ambangu ovo drugi nastup u promociji.

Mykyta Chub, inače borac koji dolazi iz Ukrajine koji trenutačno živi i trenira na Floridi, na nadolazećem eventu treći put brani titulu FFC prvaka u srednjoj diviziji. Chub je poznat kao izvrstan tehničar, a tome pridonosi i činjenica da je njegovih zadnjih pet borbi u FFC-u išlo na sudačku odluku.

Njegov protivnik, Francois Ambang, 9. svibnja po drugi put nastupa pod barjakom FFC-a nakon što je u svom zadnjem nastupu izgubio u borbi za titulu velter divizije od Shkodrana Veselija na FFC-u 31.

FFC 36 fanovima ponovno donosi priredbu koja nudi jedinstveno iskustvo jer program obuhvaća MMA i kick-boksing borbe kao i boksačke mečeve, a ostatak ‘fight carda’ će biti objavljen vrlo uskoro.