U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovali su predstavnici VK Cavtat, stručni stožer mlađih nada (trener Andi Drobac i pomoćni trener Pavo Pulić) i kapetan momčadi Luka Botić, a sve zbog osvajanja Kupa Hrvatske!

Mlađe nade su u šest utakmica ostvarile svih šest pobjeda, a u finalu su svladali domaćina, KPK, rezultatom 7:2.

Pripremali smo se cijelo ljeto, jutro i popodne, ujutro uvijek plivanje s trenericom Matianom Staničić, a poslijepodne vaterpolo. Neke momčadi smo poznavali, neke nismo, polufinale odlično, finale smo vrhunski odradili, jasno je istaknuo Andi Drobac, trener zlatnih vaterpolista iz Cavtata.

Na uspjeh se osvrnuo i njegov pomoćnik Pavo Pulić, inače trener nada Cavtata koji su nedavno osvojili prvenstvo Hrvatske.

Treće finale zaredom KPK – Cavtat. Znali smo da smo dobri, međutim domaćin je bio odličan, s jednim ekstra pojedincem, naš je kapetan odradio na njemu lavovski posao. Bojali smo se ”navijača”, na Korčuli je uzavrela atmosfera, 200 navijača na tribinama, vrlo korektna publika koja pozna vaterpolo, sve je bilo sportski, a na kraju su nas ispratili pljeskom! – riječi su Pulića.

U studiju je gostovao i Luka Botić, kapetan VK Cavtat.

– Bilo je teško igrati protiv KPK, uspio sam zadržati njihovog najboljeg igrača. Bili smo umorni, šest utakmica u šest dana, drugi  i treći dan smo imali po dvije, tijekom ljeta smo se spremali, svaki dan, na kraju smo uspjeli!

Cijelu emisiju TIME OUT pogledajte u nastavku članka, a gostovanje predstavnika VK Cavtat do 18. minute.