Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt “Podignimo letvicu visoko“, financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020 u sklopu kojeg se provodi niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti djece s invaliditetom te djece s poteškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport, koja predstavljaju temelj projekta i njegovu ciljnu skupinu.

 

Projektne aktivnosti u potpunosti su financirane sredstvima Europske unije u ukupnoj vrijednosti od 1.500.000,00 HRK, dok je trajanje projekta 18 mjeseci.

S dolaskom toplijeg vremena i mogućnosti održavanja treninga na otvorenom, pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da budu dio ovog projekta te se uključe u sportske aktivnosti sudjelovanjem na treninzima vaterpola i plivanja.

Treninzi počinju od 01.07.2019. godine te će se održavati svakim radnim danom od 19-20h na plivalištu u Cavtatu. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane roditelje, skrbnike i djecu da nam se obrate za više informacija svakim radnim danom na plivalištu u Cavtatu od 19-20h ili na broj telefona 095 544 89 68.