U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovao je predsjednik Auto kluba Ragusa racing, Dragan Serden, ujedno predsjednik Odbora za autosportove HAKS-a.

Serden je ujedno u vikendu za nama bio direktor 19. i 20. Nagrade Ragusa racinga, dvodnevnog natjecanja  – autoslaloma koji se održao na Mirinovu. Dvije različite staze, oko 80 natjecatelja, dvoboji za prva mjesta.., sve to, ali i još dosta oktanskih uzbuđenja moglo je vidjeti mnoštvo gledatelja u subotu i nedjelju u organizaciji uspješnog auto kluba iz Mokošice.

Uzeli smo ovaj termin, kasna jesen, bilo je odlično. Lista prijava fenomenalna, susjedne zemlje i to je dalo nama dodatni motiv svima, organizacijskom timu, trebali smo biti na visokom nivou, kazao je Dragan Serden te nastavio:

Ni najmanju sitnicu ne prepuštamo slučaju. Imali smo dva dana natjecanje autoslaloma, ovo je baza.., vozilo se preko 80 km/h, izazovna je staza, ali i opasna te ujedno sigurna. Nikad nećemo dozvoliti da se dva dana voze iste staze,  19. Nagrada Ragusa Racinga – 1172 metra i 34 vrata, a 20. Nagrada Ragusa Racinga 1285 metara i 40 ‘vrata‘. Prvi dan na startu 71 vozač, drugi 69. Prvi dan sa startom i ciljem devet sudačkih mjesta, drugi dan  dese, zaključio je Serden koji je i potvrdio kako će Ragusa racing uskoro biti domaćin 3. i 4. OSV Dubrovnik (natjecanja u Ocjensko spretnosnim vožnjama u Luci Gruž).

Predsjednik Odbora za autosportove HAKS-a otkrio je kako će se u Dubrovniku, sukladno gore navedenoj utrci, prvi put održati i jedna prezentacija, a o čemu se točno radi pogledajte u priloženom videu:

Cijelu sportsku emisiju TIME OUT pogledajte u priloženom videu.