PFL je u utorak objavio popis borbi za treću priredbu nadolazeće sezone. Riječ je o eventu koji se 6. svibnja održava u Atlantic Cityju i na kojem nastupa hrvatski teškaš Ante Delija!

Objava iz američke borilačke promocije otkrila nam je tako ime prvog suparnika preko kojeg će Ante krenuli u lov na milijun dolara vrijednu nagradu. Riječ je o Bruni Cappelozzi, 31-godišnjem Brazilcu koji je u dosadašnjoj karijeri upisao 10 pobjeda i pet poraza.

Cappelozza je nekoć bio poluteškaš, a posljednji nastup odradio je prije gotovo pa tri godine. Naime, u akciji ga nismo gledali od srpnja 2018. kada ga je na Rizin 11 priredbi nokautirao Čeh Jiri Prochazka. Prije tog dvoboja, borac iz Sao Paula imao je tri pobjede u nizu.

S druge strane, Deliji (17-3) će ovo biti prva borba otkako je u studenom 2019. na KSW-ovom zagrebačkom spektaklu tehničkom nokautom zaustavio Olija Thompsona. ‘Hodajuća nevolja’ u ovim trenucima broji tri uzastopne pobjede, a posljednji je poraz Ante doživio još tamo davne 2015. kada je zbog ozljede noge prekinut njegov meč s Marcinom Tyburom, piše fightsite.hr