Nakon prve utakmice četvrtfinala doigravanja Prvenstva Hrvatske, susreta između Medveščaka i Jug Adriatic osiguranja, Dubrovčani su očekivano već praktički u polufinalu. Uzvrat koji je na rasporedu već ovog petka (17. ožujka u 12.00 sati) bit će samo pro forme.

Znano je da je razlika u kvaliteti Medvjeda i Gospara vrlo velika, a sada smo samo doznali i koliko to iznosi u brojkama.

Sve su četvrtine Dubrovčani dobili vrlo uvjerljivo, a za jugaše su igrali i reprezentativci koji su do prije koji dan još igrali u kvalifikacijama Svjetskog kupa (naši Fatović, Biljaka, Lazić i Žuvela, te Grk Kakaris). Od jugovih reprezentativaca, nije nastupio tek vratar Popadić.

Upravo je Kakaris s 5 pogodaka bio i najbolji strijelac utakmice, a ukupno je čak 10 jugaša postiglo najmanje jedan pogodak.

Podsjetimo, dogovorom klubova obje utakmice četvrtfinala se igraju u Dubrovniku, tako da je u ovom prvom susretu, Medveščak službeno bio domaćin neovisno igranju u gruškom bazenu, piše hvs.hr

MEDVEŠČAK – JUG ADRIATIC OSIGURANJE 9:23 (3:6, 2:7, 2:6, 2:4).

Suci: Nikola Gašpardi, Slaven Sivčević

MEDVEŠČAK: Čelar, Ratej, Car 2, Bušić 2, Gavranić 1, Ljepava 1, Matešić 1, Šimunović 1, Miljak 1, Škegro, Poropat, Levanić, Udović, Meštrić.

JUG ADRIATIC OSIGURANJE: Jurišić, Burđelez 3, Fatović 3, Zvono 1, Joković, Vukojević 2, Biljaka, Lazić 2, Lončarić 2, Kakaris 5, Prkoča 1, Žuvela 2, Brzica, Kolak 2.