Taekwon-do klub “Shark” postigao je izvanredan uspjeh ovog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u Novalji. Klub je predstavljalo 31 natjecatelj, a zauzeli su visoko četvrto mjesto u ukupnom poretku od 17 klubova. Klub može biti iznimno ponosan na svoje članove koji su ukupno osvojili 26 medalja, a među njima je 8 državnih prvaka: Nina Vukanović, Andrija Memunić, Iris Radulj, Karmen Tapalović, Roza Bukvić, Lea Katarina Capurso, Lucija Mršić i Laura Obad.

Posebno mjesto u klubu zauzima Roza Bukvić, koja je osvojila pehar za najbolju kadetkinju. Ostali članovi koji su se natjecali također su pokazali svoje iznimne vještine, a neki od njih su postigli značajne uspjehe na natjecanju.

Sandro Čikato – bronca forme

Andrija Memunić – zlato forme

Paola Jančić – bronca forme

Iris Radulj – zlato borbe

Lucija Mršić – zlato forme i bronca Borbe

Ammar Mujdžić – bronca forme

Nikola Tomić- bronca forme i srebro borbe

Ela Kusalo- bronca forme

Klara Radulj – bronca borbe

Gabriela Vidoš – srebro forme

Lea Katarina Capurso – zlato borbe,

Roza Bukvić – zlato forme i bronca borbe

Sara Begić – srebro forme

Iris Sršen – bronca forme

Ana Vukanović – srebro borbe

Petra Vitasović – srebro forme

Viktoria Benković – bronca borbe

Dora Vicelić – srebro forme i bronca borbe

Laura Obad – zlato borbe

Karmen Tapalović – zlato forme

Nina Vukanović – zlato borbe

Stjepan Vujnović – bronca forme

Taekwon-do klub “Shark” svojim uspjehom na Prvenstvu Hrvatske pokazao je da ima talentirane i posvećene članove koji su spremni naporno raditi kako bi postigli izvanredne rezultate. Klub se nada da će nastaviti postizati ovakve uspjehe u budućnosti, a njihovi članovi će nastaviti nastupati na natjecanjima diljem Hrvatske i regije. 31 člana su vodile trenerica Sanja Rosandić i Daria Margeta sa mnoštvom roditelja i navijača kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo – piše u obavijesti iz Taekwondo kluba Shark.