Seniorska A momčad Pitura u sastavu Miho Simović, Tomislav Japec i Filip Čipin u petak putuju u Slavoniju radi odigravanja dva prvenstvena susreta 6. kola HEP Superlige.

U subotu u Osijeku naši Pituri odigrati će derbi susret kola s odličnom momčadi STK Vodovod koja se nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice. Susret sa osječanima odigrati će se u dvorani Gradski vrt – mala dvorana s početkom u 11 sati.

U nedjelju u Vinkovcima, Pituri će odigrati susret sa STK Cibalia u dvorani Fitness centar Vinkovci s početkom u 11 sati.

Seniorska B momčad Pitura u sastavu Filip Mikulić, Marko Venier, Marko Šarić, Vedran Đurđević, Ante Jupek, Nedjeljko Ogresta i Antonio Giron u subotu u maloj B dvorani Gospina polja odigrati će dva prvenstvena susreta 6. kola 1. Hrvatske lige – zapad.

Prvo u 11 sati naši mladići odigrati će važan susret sa momčadi STK Sveta Nedelja – Novaki, a potom u 17 sati susret sa jakoj momčadi STK Samobor koja uvjerljivo drži prvu poziciju na prvenstvenoj ljestvici 1.HL-ZAPAD – piše u obavijesti iz STK Libertas Marinkolor.