Zajednica sportova Općine Konavle i Općina Konavle pozivaju sve zainteresirane da se pridruže besplatnim sportskim aktivnostima koje se provode u sklopu projekta „Podignimo letvicu visoko“, a namijenjene su djeci s invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju.

U tijeku su treninzi juda, stolnog tenisa i košarke koji se održavaju po sljedećem rasporedu: stolni tenis (ponedjeljkom i srijedom u 17 sati u dvorani OŠ Gruda), judo (utorkom u 18:30 te četvrtkom u 18 sati u dvorani OŠ Cavtat), košarka (petkom u 13 sati u dvorani OŠ Cavtat). Ovime pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da se uključe i kroz druženje steknu nove vještine. Treninzi su otvoreni za sve bez obzira na prethodno iskustvo!

Za više informacija molimo obratite nam se na broj telefona 095/544 8968 ili e-mailom na i.kralj24@gmail.com.

Projekt „Podignimo letvicu visoko“ provode Zajednica sportova Općine Konavle i Općina Konavle s ciljem povećanja socijalne uključenosti djece s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport kao i povećanja dostupnosti sportskih sadržaja. Projektne aktivnosti u cijelosti su financirane sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u ukupnoj vrijednosti od 1.500.000,00 HRK, dok je trajanje projekta 18 mjeseci.