Davorin Štetner, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza večeras je uživo u sportskoj emisiji TIME OUT osobno uručio priznanje za promociju autosporta novinaru, uredniku i voditelju sportske emisije Davoru Lopinu (Dubrovačkoj televiziji) za promociju autosporta u Hrvatskoj za 2021. godinu.

Osim Štetnera, priznanje je u emisiji uručio i Dragan Serden, predsjednik Odbora za autosport koji je inače predsjednik Auto kluba Ragusa racing.

Došao sam ti osobno uručiti zahvalu ispred Hrvatskog auto i karting saveza za veliki doprinos tebi i Dubrovačkoj televiziji na velikoj promociji autosporta, rekao je Davorin Štetner, u uvodu emisije.

Pridružujem se svemu rečenom!  Zaista Davore čestitam, Dubrovačka televizija radi izvrstan posao za dubrovački sport i šire, dodao je ukratko i predsjednik Odbora za autosport.

Dobitnik priznanja javno se zahvalio svima i kazao kako je ovo samo podloga za još bolji i kvalitetniji rad. Kako je sve izgledalo možete pogledati u priloženom videu ispod ili klikom na LINK