Malonogometaši Squarea časnim su se porazom oprostili od ovogodišnjeg izdanja Kupa Hrvatske! U Gospinom polju, protiv aktualnog prvaka MNK Olmissum, momčad trenera Hansa Matića poražena je 3-2!

Iako su gosti vodili 2-0 i 3-1,squareovi mladići borili su se doslovno do posljednje sekunde, no aktualni prvak Hrvatske, osvajač Super kupa i trenutni lider 1. HMNL izdržao je nalete Squarea koji je pokazao kako može parirati svima!

Crveno plavi su do 3-2 stigli 16 sekundi prije kraja utakmice, a prvak se ‘hvatao za glavu’ u posljednjim sekundama kada je Square s vratarom Primićem ‘letio’ prema vrataru Bilandžiću. U posljednjem napadu Square nije, na sreću Olmissuma, uspio no pokazao je kako se s puno mladost i ‘zrna’ iskustva može igrati ‘al pari’ doslovno – sa svima.

Potvrda tome kako su prvaci i večerašnji pobjednici čestitali Squareu na odličnoj borbi, doslovno do posljednje sekunde, donosimo sutra u Dnevniku Dubrovačke televizije od 18 sati!

Square je igrao u sastavu Primić, Vuletić, Duvančić, Konsuo, Nebergoj, Turuk, Džanković, Miladin, Cvjetković, Perić, Šulić, Drobac, Franković.