Održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Kluba pod predsjedanjem gospodina Đura Lonze, koji je kao predsjednik Kluba podnio izvješće o radu kluba za 2022. godinu i financijsko izvješće za istu godinu.

Sportski direktor Ivica Karabogdan podnio je izvješće o radu svih kategorija i postignutim uspjesima, nakon čega je završio svoj mandat kao sportski direktor, a predsjednik Kluba mu se u ime svih članova kluba zahvalio za sve što je učinio za razvoj kluba uručivši mu zahvalnicu i prigodni poklon.

Nakon redovne izvještajne sjednice Skupštine, sjednicu izborne Skupštine NK Župa dubrovačka je otvorio i vodio najstariji član Miran Miloslavić.

Na početku sjednice su izabrani radno Predsjedništvo, zapisničar i ovjerovitelji zapisnika. Za radno Predsjedništvo su predloženi Ivica Vlašić i Jozo Prcela, za zapisničara Ile Katić, a za ovjerovitelje zapisnika Igor Guljelmović i Mateo Delić.

Nakon toga su izabrane Verifikacijska i Kandidacijska komisija, te je utvrđeno da je na Skupštini nazočna većina članova i da se mogu donositi pravovaljane odluke.

Kandidacijska komisija je utvrdila da su pristigle dvije kandidature s prikupljenim potpisima i to: za predsjednika kluba i dopredsjednika kluba. Budući da nije bilo drugih prijedloga, jednoglasno su izabrani Đuro Lonza za predsjednika Kluba i Ivica Vlašić za dopredsjednika.

Novoizabrani predsjednik Kluba Đuro Lonza je za tajnika kluba predložio Ilu Katića, a u Upravni odbor kluba koji čini pet članova, pored dopresjednika Ivice Vlašića i tajnika Ile Katića, još je predložio Vida Koncula i Pera Račića. Predsjednik je također naznačio da će Upravni odbor na svojoj prvoj sjednici, sukladno Statutu Kluba, kooptirati još četiri člana koji će biti ravnopravni članovi Upravnog odbora, a prijedlog Upravi će biti Jure Marić, Jozo Prcela, Franko Mekišić i Toni Benić.

Na sjednici je predložen Poslovnik o radu Skupštine, te je bez rasprave isti jednoglasno usvojen.

Za članove Nadzornog odbora su predloženi Roberto Bender, Marijo Raguž i Mateo Delić, a za članove disciplinske komisije Neko Miloslavić, Miran Miloslavić i Vlatko Vuletić, koji su također jednoglasno izabrani.

Predsjednik Kluba Đuro Lonza je jednoglasno predložen i prihvaćen kao Likvidator Kluba i osoba ovlaštena za zastupanje Kluba.