Doveslali smo do deset medalja, dva zlata, dva srebra i šest bronci, na drugoj regati Kupa Dalmacije, koja se održala na stazi u Zatonu pokraj Šibenika, istoj onoj gdje su 1979. godine održana veslačka natjecanja na osmim Mediteranskim igrama, piše na službenoj web stranici Veslačkog kluba NEPTUN.

Zlatni su bili dvojac na pariće mlađih juniora (Maro Mojaš i Toni Pulić) i jola GIG u konkurenciji kadeta (Duje Golemac, Ante Klešković, Marko Čučković, Marin Cvjetković i kormilar Tomislav Sjekavica), do srebra su stigli mlađi junior Ivan Pecotić u skifu te mlađe juniorski četverac s kormilarom (Dominik Lalatović, Borna Tomaš, Josip Papak, Jakov Lazar i kormilar Roko Arčanin).

Lucija Mazić je izveslala dvije bronce. Prvu u skifu u konkurenciji seniorki, te u istoj toj konkurenciji nastupivši s Nikom Sebastian u dvojcu na pariće.

Broncu je osvojio i kadetski dvojac na pariće (Ante Pinčević i Luka Štrman), zatim junior Roko Mucić u skifu, seniorski dvojac na pariće (Matija Medi i Jan Ivan Miošić), te jola GIG mlađih kadeta (Andro Besjedica, Pjero Vuletić, Dominik Ramić, Petar Tepšić i kormilar Tomislav Sjekavica).

Na regati u Zatonu kraj Šibenika nastupili su natjecatelji svih jedanaest dalmatinskih klubova, te kao gosti veslačice i veslači riječkog Jadrana. Treća regata Kupa Dalmacije održat će se u subotu, 15. svibnja, u Makarskoj.

Uz naše veslače bili su treneri Pavo Bečić i Lovro Čondrić, te tajnik Maro Kapović.